JA ÉS AQUÍ EL PETIT REPORTATGE QUE ENS VAN FER SOBRE EL FLIC FLAC CIRC!!!
Podeu veure el reportatge al web de bcn.net(http://www.bcn.cat/)  buscant l'enllaç deEl Digital D Barcelona, o directament al El Digital D Barcelona (http://eldigital.bcn.cat/) en l'apartat d'ESPORTS
 O AQUÍ:    http://eldigital.bcn.cat/alumnes-de-primaria-seran-acrobates-de-circ-per-un-dia_121026.html



Aquest és el text e reportatge:

Alumnes de primària seran acròbates de circ per un dia

Els estudiants de cinquè de primària de diferents escoles de Barcelona ja fa mesos que es preparen per participar en un espectacle emmarcat en el “Flic Flac Circ”, un programa que té com a objectiu promocionar l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants.
L’Escola Vila Olímpica dedica les classes d’educació física dels alumnes de cinquè de primària a assajar figures humanes, unes construccions artístiques que formen els mateixos nens i nenes. Per fer aquestes figures han de preparar-se mitjançant exercicis d’estirament, habilitat, flexibilitat i equilibri. A més, han de confiar els uns en els altres perquè, com comenten alguns alumnes, són un equip, i si cau un, cauen tots. De fet, la mestra d’educació física, Esther García, diu que els alumnes “fan un treball increïble de companyerisme, perquè són com una pinya, i ENTRE ells s’estableixen altres vincles, i tot i que es coneixen des de P3, es nota que després d’aquestes classes estan més units”.
El proper mes de maig posaran en pràctica tot el que han assajat a l’escola, perquè participaran, juntament amb alumnes d’altres escoles, en un espectacle de circ que s’emmarca en el programa “Flic Flac Circ”. En cada edició l’espectacle gira entorn d’una temàtica en la qual l’alumnat aprofundeix des d’altres vessants educatives, COM per exemple la llengua, la literatura, la història o la música; d’aquesta manera fan un treball transversal. L’espectacle es representarà al Sant Andreu Teatre (SAT!).
“L’escola fa esport a la ciutat”
És un conjunt de programes esportius de suport al currículum d’educació física a les escoles d’infantil, primària, secundària i educació especial. Aquests programes proposen un ventall ampli d’activitats esportives destinades a millorar la formació dels infants i dels joves de Barcelona.
Els programes, un total de 36, es desenvolupen normalment DURANT tot el curs escolar i permeten als nens i nenes treballar i aprofundir en la matèria. En alguns casos l’alumnat presenta en públic la feina realitzada als centres d’ensenyament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada